×

Huomautus

Lack of access rights - File '/images/lietso/D200-22205_vaja.jpg'

hometta

Lietso torjuu kosteusvaurioita

Kosteus on rakennusten vihollinen numero yksi. Pakkasten jälkeen ilman lämmitessä varsinkin kevättalvella rakennuksiin pyrkii tiivistymään kosteutta, kun lämpötila sisällä on alhaisempi kuin ulkona.

Kosteus vaurioittaa pintamateriaaleja ja antaa mahdollisuuden homeen ja mikrobien kasvulle. Tästä seuraa ummehtunut haju ja pahimmillaan jopa altistumisoireita ja terveyshaittoja ihmisille. Kosteassa tilassa säilytettävät vaatteet ja tekstiilit saattavat homehtua ja muut tavarat voivat ruostua, syöpyä tai muuten pilaantua.

Investointi Lietsoon maksaa itsensä nopeasti takaisin, kun omaisuutesi säilyy hyvässä kunnossa ja kalliilta korjauksilta säästytään.

Lietso kuivatti kalustovajan

D200-22205 vaja

Lietson ensimmäinen protokappale asennettiin tämän 200 kuutiometrisen vajan eteläpäätyyn vuonna 2002. Siellä se toimii edelleen.

Kun metalliesineet vajassa olivat aikaisemmin usein huurteen peitossa kevättalvella, kuivatti lietso tilan niin, ettei huurtumista ole sen koommin tapahtunut ja tila tuntuu kuivalta ja raikkaalta.

Myös lumet sulavat rakennuksen tämän osan katolta ensimmäisenä.Tilaa uutiskirje

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja tilaa uutiskirje. Pysyt aina ajan tasalla aurinkoenergian kuulumisista.

Aurinko Lietso

Kauppahuone Lampila Osakeyhtiö
Leiniläntie 86
52550 Hirvensalmi

Puh: 010 666 5350
Email: info (at) lietso.fi

Ajankohtaista