kukat

Lietso huomioi ympäristön

Ilmastonmuutos on varmaankin eniten huomiota saanut ympäristöongelma viime aikoina ja hyvä niin: ilmastonmuutos on suurin ihmiskunnan tulevaisuutta uhkaava tekijä. Energian tuotannossa syntyy usein kasvihuonekaasuja, käytännössä hiilidioksidia CO2.

Jos sähköä tuotetaan kivihiilellä – kuten talven huipputehot tuotetaan – syntyy hiilidioksidia lähes 1 kg/kWh. Noin 3000 kWh:n kuluttamisesta kesämökin peruslämpöön seuraa siis lähes 3000 kg hiilidioksidia. Määrä ei ehkä tunnu suurelta, mutta jos puoli miljoonaa mökkiläistä ajattelee samalla tavalla, on seurauksena puolitoista miljoonaa tonnia hiilidioksidia, mikä on yli kymmenen prosenttia Suomen koko liikenteen vuotuisista CO2-päästöistä.

Lietso on valmistettu ympäristöstä huolehtien

Lietso-aurinkolämmitin on valmistettu mahdollisimman pitkälle uusiutuvista raaka-aineista, kuten puusta ja vanerista. Raaka-aineena ei ole käytetty esim. alumiinia, jonka valmistamisessa tarvitaan paljon sähköä.Tilaa uutiskirje

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja tilaa uutiskirje. Pysyt aina ajan tasalla aurinkoenergian kuulumisista.

Aurinko Lietso

Kauppahuone Lampila Osakeyhtiö
Leiniläntie 86
52550 Hirvensalmi

Puh: 010 666 5350
Email: info (at) lietso.fi

Ajankohtaista