475

lietso1800asennus

Lietso-ratkaisut

Lietso-aurinkoilmalämmitin lämmittää sisäilmaa, kuivattaa ja tuulettaa täysin itsenäisesti ja automaattisesti, ilman mitään ulkopuolista energiaa. Lietson avulla pidät kesämökin, ulkorakennukset ja muut talvella kylmillään olevat tilat kuivina ja raikkaina.

readmore

lietso-jouko

Lietson etuja

Lietso käynnistyy aina kun aurinko paistaa ja puhaltaa lämmintä ilmaa sisälle. Kun aurinko ei paista, Lietso ei puhalla kylmää ilmaa. Lietso on äärimmäisen yksinkertainen ja taloudellinen tapa torjua kosteusvaurioita ilman jatkuvia kustannuksia.

readmore

auringonkukka

Auringon potentiaali

Auringon säteilyteho pilvettömänä päivänä on 1.000 wattia neliömetrille. Maapallolle osuu reilussa tunnissa sen koko vuotuista energiankulutusta vastaava määrä säteilyenergiaa – lähes 10.000-kertainen ylimäärä.

readmore

mokki

Käyttökohteita

Lietso-aurinkolämmittimen suunnittelussa kesämökit ovat olleet ensimmäisenä ajatuksissa. Lietsolla varustettu mökki pysyy kuivana ja tuuletettuna. Keväällä ilmojen lämmetessä pyrkivät kylmillään olevat mökit kostumaan sisältä. Lietso torjuu tämän ja kuivattaa mökin.

readmore

verso

Lietso antaa Toisenlaisen Lahjan

Lietso on liittynyt Facebookiin ja lahjoittaa jokaisesta uudesta tykkääjästä kymmenen senttiä puiden istuttamiseen kehitysmaihin. Torjutaan yhdessä ilmastonmuutosta.

faceb

 

Aurinko Lietso

Kauppahuone Lampila Osakeyhtiö
Leiniläntie 86
52550 Hirvensalmi

Puh: 010 666 5350
Email: info (at) lietso.fi

Ajankohtaista