×

Huomautus

Lack of access rights - File '/images/avainlippu-pieni.jpg'

lietso kollaasi

Lietso tuotevalikoima

Lietso-perusvalikoimaan kuuluu kolme lämmitinmallia: Lietso 1800, Lietso 1200 ja Lietso 900. Laitteet eroavat toisistaan kokonsa, eli lämpöä keräävän pinta-alansa osalta. Puhallinteholtaan laitteet ovat samanlaiset. Tilauksesta voidaan Lietsosta valmistaa myös perusmalleista poikkeavia versioita niin ulkonäöltään kuin puhallinteholtaan. Katso tarkemmin sivulta Lietso Custom.

Lämpöä ilman sähköliityntää

Lietsojen toimintaperiaatteena on tuottaa lämpöä ja tuuletusta auringon säteilyn energialla, ilman mitään ulkopuolisia liitäntöjä. Lietson sisäänrakennettu aurinkopaneeli tuottaa puhaltimen tarvitseman sähkövirran. Tarvittaessa Lietsot voidaan varustaa virtakytkimellä toiminnan pysäyttämiseksi esim. kesähelteellä, tai termostaatilla, joka pysäyttää ja käynnistää puhaltimen automaattisesti säädetyssä lämpötilassa.

Hinnat

Lietso 1800    eur 1080,-
Lietso 1200    eur 950,-
Lietso 900    eur 790,-

Eri lisävarusteiden hinnat löytyvät varustesivulta.
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimitus

Lietso toimitetaan yleensä Matkahuollon kautta. Matkahuolto toimittaa lähetyksen tarvittaessa kotiovelle ja soittaa etukäteen sopien toimituksen kellonajan. Toimituskulu on 45 eur.

Lietso on suomalaista tuotantoa

Lietso on kehitetty ja valmistetaan Suomessa. Ulkoa tuotetaan ainoastaan puhallin, etuseinän eristävä polykarbonaattilevy ja aurinkopaneeli, joita ei ole saatavana Suomesta.

avainlippu-pieniTilaa uutiskirje

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja tilaa uutiskirje. Pysyt aina ajan tasalla aurinkoenergian kuulumisista.

Aurinko Lietso

Kauppahuone Lampila Osakeyhtiö
Leiniläntie 86
52550 Hirvensalmi

Puh: 010 666 5350
Email: info (at) lietso.fi

Ajankohtaista