solpanelmontage

Asennusjärjestelmä

AHJO-kattoasennusjärjestelmä soveltuu lähes mille tahansa kattorakenteelle. Siinä alumiiniprofiilit kiinnitetään ristikkäin, alempi kerros pystysuuntaan ja ylempi vaakasuoraan. Paneelit kiinnitetään asennusjärjestelmään pystysuuntaan.

Ristikkäinen asennusjärjestelmä antaa yksitasoista paremman mahdollisuuden säätää asennustaso täysin suoraksi, mikä on paneelien kestävyyden kannalta tärkeää. Vaikka paneelit ovat melko taipuisia, saattaa lasiin jäänyt jännitys rikkoa sen vuosien saatossa.

Asennusjärjestelmän alemmat, kattoon kiinnitettävät profiilikiskot kiinnitetään pystysuuntaan, jolloin paneelien alle mahdollisesti kertyvä lumi ja jää pääsevät valumaan pois. Ylemmät profiilikiskot ovat vaakasuunnassa ja paneelit kiinnitetään niihin pystysuuntaan. Kun paneelit ovat pystysuunnassa, kohdistuu niihin pienempi mahdollisen lumen ja jään aiheuttama voima.

AHJO-asennusjärjestelmässä on jokaista kattotyyppiä varten omat kiinnitysosat, joilla kiinnitytään yleensä katon tukirakenteisiin. Myös kattopeltiin kiinnittyminen on mahdollista konesaumakatossa ja tietyissä tapauksissa aaltopeltikatossa.

Tasakattoja ja maa-asennusta varten on useita erilaisia asennusvaihtoehtoja.Tilaa uutiskirje

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja tilaa uutiskirje.
Pysyt aina ajantasalla Ahjo -ratkaisuista.

Ahjo Energia

Sähköliike T. Koponen Oy
Kermanrannantie 3
79700 Heinävesi 

Joonas Koponen
Puh: 0400 989 017
Email: joonas.koponen@slkoponen.fi

 

Ajankohtaista