rannalla

Tietoa meistä

Kauppahuone Lampila on vuodesta 1992 lähtien toiminut kehitysyhtiö, jonka toiminta on vuodesta 2002 alkaen keskittynyt uusiutuviin energiajärjestelmiin. Yhtiö valmistaa Hirvensalmella Lietso-aurinkoilmalämmittimiä, jotka on suunniteltu ensisijaisesti talvella kylmillään olevien kesämökkien ja ulkorakennusten lämmittämiseen, tuulettamiseen ja kuivana pitämiseen.

Ahjo Energia on Sähköliike T. Koponen Oy:n aputoiminimi, jonka puitteissa toimitetaan ensisijaisesti Savon alueella sähköverkkoon kytkettyjä aurinkosähköjärjestelmiä yrityksille, liikekiinteistöille, maatiloille ja omakotitaloille.

Ahjo Energia toimii yhteistyössä mm. Naps Systems Oy:n kanssa, joka on eräs pisimpään alalla toimineista yrityksistä maailmassa. NAPSilla on yli 30 vuoden ja 200.000 järjestelmän kokemus aurinkosähköjärjestelmistä. Ahjo-aurinkosähköjärjestelmien vaihtosuuntaajina käytetään mm. Solar Edge -yhtiön järjestelmiä, joihin liittyy paneelikohtainen tasavirtaoptimointi.

Pääset Ahjo -sivustolle tästä.Tilaa uutiskirje

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja tilaa uutiskirje. Pysyt aina ajan tasalla aurinkoenergian kuulumisista.

Aurinko Lietso

Kauppahuone Lampila Osakeyhtiö
Leiniläntie 86
52550 Hirvensalmi

Puh: 010 666 5350
Email: info (at) lietso.fi

Ajankohtaista